Στα Wash & Go θα βρείτε σύγχρονο εξοπλισμό και προσεγμένο και καθαρό περιβάλλον.

Άμεσα-γρήγορα-οικονομικά

Η συνεχής λειτουργία για 365 ημέρες το χρόνο (και Κυριακές) από 8:00 έως 22:00, επιτρέπει να προγραμματίσετε μόνοι σας το πότε σας βολεύει καλλίτερα να πλύνετε και να στεγνώσετε τα ρούχα σας  αλλά και τα παπλώματα, κουβέρτες κλπ. Ο τρόπος λειτουργίας των επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων μειώνει κατα πολύ τον χρόνο που απαιτείται συγκριτικά με τις αντίστοιχες οικιακές συσκευές (πχ. ένα οικιακό πλήρες πρόγραμμα χρειάζεται περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά ένω το αντίστοιχο επαγγελματικό μόλις περίπου 30 λεπτά). Επίσης είναι αρκετά πιο οικονομική επιλογή απο καθαριστήρια κλπ  


Για όλα τα ρούχα σας

Τα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια προστατεύουν και φροντίζουν τον ιματισμό σας. Ειναι κατάλληλα για :ρούχα, μπουφάν,  κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια, καλύμματα, κουρτίνες, τραπεζομάντυλα κλπ. Με τα ταχύτατα στεγνωτήρια γλίτωνετε την ταλαιπωρία της απλώστρας στο σπίτι. Aκόμα και τον χειμώνα και με πολύ υγρασία μπορείτε να έχετε γρήγορα στεγνά ρούχα .

Ιδανικό για όλους

Τα self service πλυντήρια-στεγνωτήρια με κέρματα αποτελούν ιδανική λύση για : Φοιτητές, Στρατιωτικούς, Νοικοκυρές, Τουρίστες, Αθλητικούς συλλόγους, Καταστήματα, Κουρεία, Εστιατόρια κλπ.